The Foreign Language Center and Lifelong Learning Center Katranitsa Theodora has been active in the field of education in Drama since 1998. It responds to modern trends by innovating with the introduction of new technologies and develops dynamically with consistency and efficiency to the requirements of the learners for continuous development and progress providing quality education services.

FOREIGN LANGUAGE CENTER

FOREIGN LANGUAGE CENTER

Ενημερωθείτε για τον τομέα ξένων γλωσσών

LIFELONG LEARNING CENTRE

LIFELONG LEARNING CENTRE

Ενημερωθείτε για τον τομέα δια βίου εκπαίδευσης

Τελευταία Νέα

Τελευταία Νέα
test
Katranitsa User
7 October 2021

VOUCHER RESULTS FOR UNEMPLOYED PEOPLE AGED 30-49

test
test
kat-admin
2 September 2021

CONGRATULATIONS!!

Είπαν για εμάς

Είπαν για εμάς
Τη σχολική χρονιά 1999-2000 ξεκίνησα την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας στο κέντρο ξένων γλωσσών Κατρανίτσα Θεοδώρα σήμερα γνωστό ως «Κέντρο ξένων γλωσσών –Κέντρο δια βίου μάθησης 2». Στα χρόνια που μεσολάβησαν έως το 2007 κατέκτησα την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας και απέκτησα τη βασική γνώση της γερμανικής . Σήμερα είμαι απόφοιτη μεταπτυχιακού κύκλου σπουδών, που διεξήχθη στη γερμανική γλώσσα και εργάζομαι σαν επιστημονική συνεργάτης στον τομέα της έρευνας σε γερμανόφωνη χώρα. Θέση την οποία κέρδισα μεταξύ άλλων λόγω της επάρκειας της αγγλικής γλώσσας, που στον χώρο της έρευνας αποτελεί βασικό προσόν. Ο οχτάχρονος εαυτός μου κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς του 1999, που αναρωτιόταν, εάν η καθηγήτρια ξένων γλωσσών του θα ήταν όμορφη, δε θα φανταζόταν τότε την εξέλιξη αυτή. Το κέντρο ξένων γλωσσών Κατρανίτσα Θεοδώρα ήταν από την πρώτη χρονιά επέκταση όχι μόνο του σχολείου αλλά και του οικογενειακού περιβάλλοντος για μένα. Η Miss Theodora με το βλέμμα πάντα στραμμένο στο μέλλον μας ενθάρρυνε, δείχνοντάς μας τη δύναμη της γνώσης των ξένων γλωσσών. Η ίδια της ακόμη ως άτομο που διαρκώς εξελίσσεται και κινείται με ευελιξία σε πολύγλωσσα περιβάλλοντα αποτελούσε και αποτελεί πρότυπο για μένα. Και με σιγουριά μπορώ να πω, πως η Miss Theodora επέδρασε καθοριστικά στη μέχρι τώρα πορεία μου.

Δήμητρα

user
ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ-ΜΕΘΟΔΙΚΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ (Τα δικά μου 3 βήματα για επιτυχία) Αγαπητοί γονείς και μαθητές, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την προσωπική μου εμπειρία από την συνεργασία μου με την Κατρανίτσα Θεοδώρα, ιδιοκτήτρια του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης 1 και 2.Τελειώνοντας τις σπουδές μου και την 9μηνη στρατιωτική θητεία έβαλα έναν στόχο : Να βελτιώσω την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας και να διευρύνω τους γλωσσικούς μου ορίζοντες μαθαίνοντας και την γερμανική. Έτσι και έγινε! Μέσα σε 8 μήνες είχα βελτιώσει το επίπεδο της αγγλικής γλώσσας από Β2 (Lower) σε C1(Advanced), έγινα κάτοχος του IELTS (για μεταπτυχιακές σπουδές ) και απέκτησα επάρκεια επιπέδου Β1 στην γερμανική γλώσσα. Όλοι μου οι (γλωσσικοί) στόχοι επιτεύχθηκαν διότι: 1)Τέθηκαν εξαρχής ξεκάθαροι στόχοι από τον μαθητή, 2)Προσαρμόστηκε η κατάλληλη μέθοδος διδασκαλίας από τον διδάσκοντα και 3)Υπήρξε ειλικρινής και ουσιαστική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Είχα την χαρά και την τιμή να συνεργαστώ με έναν υπέροχο άνθρωπο και πολύ απαιτητικό δάσκαλο. Ελπίζω πως όλο και περισσότεροι θα εμπιστευθείτε τα όνειρά σας στον άνθρωπο που εμπιστεύτηκα και εγώ σε μία κομβική στιγμή της ενήλικης ζωής μου.

Αλέξανδρος

user
Στο Κέντρο ξένων γλωσσών και δια βίου μάθησης 2 της κα. κατρανιτσα παρεχονται προγράμματα πολύ υψηλης ποιότητας. Όλοι οι καθηγητες ειναι άψογα καταρτισμενοι και πολύ υποστηρικτικοι. Τα προγράμματα που παρέχει το ΚΔΒΜ 2 ειναι πολύ καλά οργανωμένα και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας. Η οργάνωση της ύλης, η σωστή καθοδήγηση αλλα και η διάθεση για προσαρμογή των ωρών και της ύλης στις ανάγκες και δυνατότητες των εκπαιδευομένων, ειναι μόνο ορισμένα απο τα θετικά του συγκεκριμένου κέντρου. Επιπλέον, το ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, η θετικη διάθεση και το υποστηρικτικό κλίμα αυξάνουν την αποτελεσματικότητα της μάθησης. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τη φοίτηση στο συγκεκριμένο κέντρο, μιας και η μάθηση συνιστά ευχαρίστηση. Μέσα σε ενα τέτοιο περιβάλλον η επιτυχία ειναι αδιαμφισβήτητη!

Κουτουλιάνου Ευαγγελία απόφοιτη παιδαγωγικού μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία

user
"κι έρχεται η στιγμή που πρέπει να ψάξεις που θα πάει το παιδί αγγλικά... τόσα φροντιστήρια.. τόσες δασκάλες και δάσκαλοι...μα ... εμείς είμαστε τυχεροί!!! Γνωρίζουμε το φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών Κατρανίτσα Θεοδώρα πολλά χρόνια!!! Ξέραμε από πρώτο χέρι ότι κάνει υπέροχη δουλειά!!! Πως το ξέραμε;;Μα γνωρίζαμε προσωπικά την κ. Θεοδώρα!!! μια κοπέλα γλυκύτατη, ευγενέστατη, με χιούμορ, προσηλωμένη όταν της μιλάς... Πώς γίνεται να είναι διαφορετική στη δουλειά της;;; και, βέβαια, όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν κι εμπλουτίστηκαν όταν άρχισε κ η "σχολική" συνεργασία μας... με ωραίο κ προσεγμένο ρυθμό εκμάθησης, ο φόρτος εργασιών ισορροπημένος (σημαντικό για τις μαμάδες στο σπίτι!!!!), με αγάπη κι ενδιαφέρον για τα παιδιά, με υπέροχες γιορτές και πάρτι απονομών για τις τόσες επιτυχίες των παιδιών!! Σ'ευχαριστούμε κ. Θεοδώρα...σ'ευχαριστούμε Θεοδώρα-δασκάλα-φίλη... σου εμπιστευόμαστε τα παιδιά μας με όλη μας την καρδιά!!!! Καλή δύναμη στο υπέροχο έργο σου για πολλά πολλά χρονια ακόμη!!!! (ακολουθούν κι άλλα αδερφάκια ...!!!!)"

Μηλίκα Μαρία γυμνάστρια

user
"Τα λόγια είναι περιττά.... συνδυάζοντας το ζεστό χαμόγελο σας με... την ενημέρωση, καθοδήγηση, σωστό τρόπο διδασκαλίας, πλούσιο υλικό, προτροπή κ εμψύχωση... Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ... σε ένα ευχάριστο περιβάλλον....!!!!"

Καλλιόπη Χατζηκυριάκου εκπαιδευόμενη του τμήματος εκπαιδευτών ενηλίκων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

user
Πάει καιρός από τότε που συνεργάστηκα με τη Θεοδώρα. Έμενα τότε στη Δράμα, έψαχνα για δουλειά και χωρίς να το περιμένω, βρέθηκα να εργάζομαι στην επιχείρηση της. Η Θεοδώρα πάντα τυπική , ευγενική, ήρεμη, με απίστευτο πάθος για τη δουλειά της αλλά και με αμέτρητη αγάπη για τους μαθητές της !!! Αυτό που μου έκανε όμως την μεγαλύτερη εντύπωση είναι η αισιοδοξία και η θετική της στάση. Πάντα βρίσκει κάτι θετικό σε όλα. Πάντα ελπίζει, πάντα μεταδίδει....την Ελπίδα. Ελπίδα για το επόμενο διαγώνισμα, για το επόμενο τρίμηνο, για το επόμενο εξάμηνο, για τις επόμενες εξετάσεις, για το επόμενο πτυχίο. Τη μεταδίδει σε όλους τους μαθητές της. Για αυτό και όλοι την αγαπούν. Ελπίδα ακόμη και για πιο προσωπικά θέματα, καθότι διαπίστωσα πως πολλά από τα παιδιά εκμυστηρεύονται προσωπικά τους ζητήματα. Και πάντα είναι δίπλα τους να τους κρατήσει το χέρι και να τους ακούσει, μεταδίδοντας ...τι άλλο....την ΕΛΠΙΔΑ. Αυτό βέβαια ίσχυε και για μένα. Ήταν αλλά και είναι πάντα δίπλα μου, να με ακούσει και να με συμβουλεύσει, μεταδίδοντας...τι άλλο...την Ελπίδα. Αυτή λοιπόν η Ελπίδα ..που σιγοκαίει σαν μια μικρή φλόγα μέσα της, τη βοήθησε μέσα στα χρόνια, να ωριμάσει, να αναπτυχθεί και να εξελίσσεται συνεχώς κι αυτή αλλά και η επιχείρηση της. Αισθάνομαι λοιπόν τυχερός που γνώρισα τη Θεοδώρα κι ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο.

Aντώνης Ραφαηλίδης υπεύθυνος πωλήσεων Prada, Harrods

user
Ήταν Σεπτέμβριος του 2015 όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την βελτίωση του επιπέδου των Αγγλικών μου. Σε αναζήτηση των κέντρων Ξένων Γλωσσών στην πόλη της Δράμας είχα ακούσει πολύ καλά σχόλια για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Κατρανίτσα Θεοδώρα. Αποφάσισα να πάω από εκεί αυτοπροσώπως και να συζητήσω από κοντά με την υπεύθυνη και να έχω μια καλύτερη εικόνα του χώρου. Εκεί συνάντησα την Θεοδώρα. Από την πρώτη στιγμή με κέρδισε με την ευχάριστη παρουσία της και το χαμόγελο της. Πολύ ευγενική και κατατοπιστική σχετικά με τον τρόπο που γίνονται τα μαθήματα. Αφού είχαμε μια συζήτηση για τον τρόπο και το πρόγραμμα των μαθημάτων, μου έκανε μια ξενάγηση στους εξοπλισμένους και προσεγμένους χώρους του φροντιστηρίου και διαπίστωσα ότι ήταν αυτό που έψαχνα . Έτσι χωρίς καμία αμφιβολία, αποφάσισα να συνεργαστούμε και κανονίσαμε το πρώτο μας μάθημα στις επόμενες μέρες.

Λευτέρης Ουζούνης πτυχιούχος ΠΑΜΑΚ, στρατιωτικός

user

Συμβεβλημένες Επιχειρήσεις

Συμβεβλημένες Επιχειρήσεις